O MNĚ

Svatby – Svou první svatbu jsem fotila před dvaceti lety. Za tu dobu už jsem přes hledáček foťáku viděla na sto prvních i druhých polibků a ještě více slz štěstí a smíchu.  Nebudu tvrdit, že všechna manželství, která jsem fotila drží, žádný talisman „šťastně až do smrti“ nejsem. Budu ráda, když si mě na focení Vašeho velkého dne vyberete, mám za ty léta už dost zkušeností s tím, co fotit a co určitě nefotit – určitě nechcete slyšet místo toho očekávaného „ANO“ cvaknutí foťáku. Při fotografování svatebních obřadů, na kterých chcete mít více fotografů než jednoho, mě prosím neoslovujte.

Děti – Při fotografování dětí zastávám názor „méně je více“ a to ne v počtu dětí, ale v počtu dekorace a rekvizit – nechci fotografii, na které mezi dekorací musím dítě hledat.

Jsem odpůrce velkých retuší – k čemu je Vám fotka, na které se nepoznáte?

Stejně tak při volbě dekorací se snažím volit neotřelé, originální, často ručně vyrobené kousky. Není nic jednoduššího, než zajet do Ikey a nakoupit.

Vánoční foto – do konce listopadu dělám vánoce tvé rodině, od začátku prosince dělám vánoce své rodině. Děkuji za respekt.

Na FB můj profil prosím nehledejte, snažím se žít reální život s reálnými přáteli. Ale abych svým dětem nepřipadala až tak moc out máma, spravují můj INSTAGRAM

A pokud si dočetl až sem, tak seš fakt třída…
545bw